JK-Tietokoneet on Kirkkonummella toimiva, tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin erikoistunut yritys. Asiakasryhmämme koostuu kotitalouksista ja lukuisista kirkkonummelaisista PK-yrityksistä. Olemme toimineet Kirkkonummen kunnan laitetoimittajana vuosina 1999-2008 ja tänä aikana toimitimme kunnalle tuhansia laitteita erilaisia käyttötarkoituksia varten. 

Perimmäinen liikeideamme on alusta asti ollut “räätälöityjen”, asiakkaan tarpeita vastaavien laitteistojen valmistus. Käyttämämme komponentit edustavat laadukkaimpien valmistajien parasta osaamista. Tässä suhteessa emme ole suostuneet tinkimään ja se näkyy koneidemme korkeassa laadussa. 
Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien maahaantuojien kanssa ja se takaa meille nopeat, sekä luotettavat toimitukset. Omaamme laajan tukkupohjan, joten meiltä löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet. 

Olemme myös mukana Intelin, Microsoftin ym. koulutusohjelmissa, joka takaa meidän olevan mukana rajusti kehittyvällä alalla. Näin pyrimme osaltamme kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista ja visioista asiakkaillemme.